Kijkje in de klas

Benieuwd wat we zoals doen op de Menterhorn?
Expositie van de fotografiegroep

Beste ouders/verzorgers,

De afgelopen 6 week hebben leerlingen van groep 5 t/m 8 zich kunnen inschrijven voor een cursus fotografie na schooltijd. Vandaag hebben ze de laatste les. Tijdens deze laatste les gaan de leerlingen bezig met hun eindproduct. Vanaf dinsdag hangen de foto’s op het leerplein. De foto’s blijven 2 weken hangen. Daarna krijgen de makers de foto’s mee naar huis. Indien u de foto’s wilt komen bekijken dan is dat mogelijk ‘‘s ochtends tijdens de inloop of na schooltijd.

Het is mooi om te zien hoe enthousiast de leerlingen met de opdracht bezig zijn geweest.

Vanaf volgende week starten 2 nieuwe groepen leerlingen na schooltijd met de cursus.

Destijds is de groepsindeling al gedeeld.

Nieuwsbrief van de kind-ouderondersteuner

Beste ouders/verzorgers,

In de bijlage vindt u een nieuwsbrief. Het onderwerp van deze nieuwsbrief is gamen.

Alle kinderen krijgen op een bepaald moment interesse in gamen voor u handig om in de nieuwsbrief te kijken of er nog tips en adviezen in staan.

Nieuwsbrief juni 2024 gamen
Hele fijne vakantie.

Beste ouders/verzorgers,

Aan inzet heeft het niet ontbroken. De kinderen hebben erg hun best gedaan. Een grote groep ouders heeft deze dag meegeholpen. Het was super. Het enige punt en waar we geen invloed op hebben is het weer. Toch kunnen we spreken van een geslaagde Koningsdag.

Ouders/opa'/ oma's en bekenden bedankt voor jullie hulp!

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie.

Team obs Menterhorn

nieuwsbrief mbt vapen

Beste ouders/verzorgers,

Wij horen ook leerlingen in lagere groepen over vapen.

In de bijlage vindt u informatie om samen met uw kind ook het gesprek hierover te hebben.

Indien u vragen heeft over op welke wijze het gesprek aan te gaan of hoe hier mee om te gaan kunt u altijd contact opnemen met Nandel onze kind-ouder ondersteuner

nieuwsbrief vapen
Pannenkoekendag

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag 8 maart is het pannenkoekendag.

De kinderen van groep 7 gaan pannenkoeken bakken voor de dagbesteding.

Samen met de OV gaan alle leerlingen een aantal pannenkoeken bakken. De pannenkoeken worden door de leerlingen naar de dagbesteding gebracht.

Zo leren wij dat je met een klein gebaar en een stukje inspanning iets moois voor een ander kunt doen.

nieuwsbrief van de kind-ouder ondersteuner

Beste ouders/verzorgers,

In de bijlage vindt u informatie over scheiden en de nieuwe nieuwsbrief van de kind-ouder ondersteuner.

via onderstaande link kunt u ook naar de informatie

Met vriendelijke groet,

Nandel.

brief aan alle gescheiden ouders Villa Pinedo
nieuwsbrief maart 2024 echtscheiding
Voorjaarsvakantie

Wij wensen iedereen een fijne voorjaarsvakantie.

team obs Menterhorn

Nieuwsbrief OV

Beste ouders/verzorgers,

Namens de OV de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar.

Hierin kunt u lezen op welke wijze de OV alle kinderen heeft ondersteund en geholpen heeft in de school.

Veel leesplezier

Nieuwsbrief Oudervereniging februari 2024
kerstgroet

Wij wensen iedereen

hele fijne feestdagen en

een gezond 2024.

Op maandag 8 januari zijn wij benieuwd naar de vakantieverhalen.

Team obs Menterhorn.

Kerst Menterhorn
Overlast en vandalisme rond de schoolpleinen.

Beste ouders/verzorgers,

In de bijlage vindt u een brief van de scholen in Muntendam en de gemeente.

brief overlast